nbrm.mk

Nbrm.mk

Website Ranking Data
Current Alexa Rank

503,407

Updated Jul 10 2020
Historical Rank
nbrm.mk
Estimated Visitors

6,054

Daily Unique Visitors

187,681

Monthly Visitors

2,252,172

Yearly Visitors
Reddit links
Overall links 2
Overall rank 2212183
Overall share < 0.01%
Name Server Information
ns.on.net.mk
ns2.neotel.com.mk
ns2.on.net.mk
ns3.on.net.mk
Web Server Information
IP Address 91.226.21.195
Server Response 200
Web Server Microsoft-IIS/8.5
Top related sites:
Meta Tags and Data
Title
Народна банка на Република Македонија
Meta Description
Web страната на НБРМ содржи податоци и информации за монетарната политика, банкарскиот систем, банкарската супервизија и регулатива, финансиската стабилност, истражува~ката работа, платните системи, финансиските пазари, македонските пари, нузматиката и др.
Meta Keywords
Народна банка на Република Македонија,монетарна политика,каматни стапки,девизен курс,девизни резерви,надворешен долг,биланс на плаќања,денар,курсна листа,платни системи,супервизија,нумизматика
Server Response
Cache-Controlprivate
Content-Length130798
Content-Typetext/html; Charset=utf-8
ExpiresFri, 06 Nov 2015 06:53:53 GMT
ServerMicrosoft-IIS/8.5
X-Powered-ByASP.NET