nlbtb.com.mk

Nlbtb.com.mk

Website Ranking Data
Current Alexa Rank

957,644

Updated Jul 07 2019
Historical Rank
nlbtb.com.mk
Estimated Visitors

3,166

Daily Unique Visitors

98,152

Monthly Visitors

1,177,824

Yearly Visitors
Name Server Information
ns.mt.net.mk
ns2.mt.net.mk
Web Server Information
IP Address 195.26.152.90
Server Response 200
Web Server
Top related sites:
Meta Tags and Data
Title
Тутунска банка
Meta Description
НЛБ Тутунска брокер е една од најстарите и најактивни членки на Македонксата берза на долгорочни хартии од вредност и е активно вклучена во развојот на пазарот на капитал во Република Македонија.
Meta Keywords
тутунска, брокер,услуги, вработување,тарифници, надоместок, банка, инвестиција, берза, хартии, вредност, кодекс, етика, вработени, девизен,пазар,учество,налог, активност, издавач,капитал, банка, сметка, купување, продавање, трансакции, акционер, друштво, групација, промет, обврзници, манипулација, просек, процент,лојалност, функција,портфолио,обелоденување,комуникација, светска, локална, државна, скопје, македонија, упатство
Server Response
Cache-Controlprivate
Content-Length53634
Content-Typetext/html; charset=utf-8
X-AspNet-Version2.0.50727
X-Powered-ByASP.NET